Een echte koukleum? Zo houd je jezelf warm dit najaar

Er bestaan twee soorten mensen op onze wereld, mensen die houden van de kou en mensen die niet houden van de kou. Voor de mensen die niet houden van de kou is het vanaf het najaar altijd flink afzien tot de volgende zomer. Zodra de temperatuur beneden de 15 graden zakt halen deze mensen het liefst hun winterjaar, sjaal en wanten en warme deken al uit de kast. Of deze mensen zich aanstellen? Nee, de ene persoon is gewoon net even iets beter bestand tegen de kou dan de ander. Gelukkig zijn er genoeg oplossingen zodat ook de koukleum het deze winter lekker warm houdt. Benieuwd welke oplossingen dat zijn? Je leest het hier!

Warme kleding en laagjes

Heb jij het over het algemeen eerder te koud dan te warm? Dan is warme kleding voor jouw echt een must. Een dikke spijkerbroek, een wollen trui of een zachte hoodie zijn de perfecte kledingstukken die ervoor zorgen dat ook jij het dit najaar niet koud zult krijgen. De teddyjas of de lammy coat wordt jouw nieuwe favoriete kledingstuk. Naast warme kleding kun je ook spelen met laagjes kleding. Door verschillende laagjes over elkaar te dragen creëer je een isolerend laagje tussen je kleding waardoor je, je warmte beter past houdt. Een hempje met daarover heen een t-shirt, een trui en een vest zijn dus geoorloofd als jij een echte koukleum bent.

Dikke sokken en waterdichte schoenen

Ooit echt last gehad van koude voeten? Als je voeten eenmaal koud zijn dan is vaak een warme, lange douche het enige wat helpt om jezelf weer een beetje op te warmen. Voorkom daarom dat je last krijgt van koude voeten door dikke sokken te dragen en waterdichte schoenen. Waterdichte schoenen zorgen er niet alleen voor dat je voeten niet nat worden maar houden ook nog eens de kou buiten waardoor jij in het najaar gerust naar buiten kan zonder ook maar een moment last te krijgen van koude voeten.

Een zachte, warme deken

Heb jij zelfs binnenshuis last van de kou? Kruip dan zodra je thuis bent lekker onder een deken met een warme kop thee. Een deken werkt ook als een isolerend laagje en warm jou binnen no-time op. Is een dekentje ook nog steeds niet genoeg? Warm dan een kruik of pittenzak op en leg deze onder je deken. Als je het hierdoor nog steeds niet warm krijgt dan weten wij het ook niet meer.

Ben jij een echte koukleum en heb je nog meer tips om jezelf warm te houden tijdens het najaar? We horen het graag van je.