Alles voor je auto? Ga naar een specialist!

Ik rijd al jaren auto. Zonder auto kan ik echt niet meer, dat moet ik eerlijk toegeven. Wat ik ook moet toegeven is dat ik weinig verstand heb van auto’s. Dat vind ik trouwens wel eens lastig, maar het ontbreekt me aan tijd en zin om me er echt in te verdiepen. Ik ben ook niet zo enorm technisch aangelegd. Al mijn hele leven hanteer ik het simpele principe dat een apparaat, van mixer tot auto, het gewoon moet doen. Iedereen weet natuurlijk dat dat niet zo werkt. Sinds kort heb ik een Volvo occasion. Ik heb er jaren voor gespaard. Hij rijdt als een tierelier en ik zoef ermee over de Nederlandse wegen. Als ik niet in de file sta natuurlijk. Naar mijn werk maar ook daagjes uit: ik doe alles met dat ding. Trouw kom ik alle onderhoudsafspraken na en natuurlijk ook de APK en de bandenwissel twee keer per jaar. Want dan weet ik zeker dat het goed gaat. Ik ga met mijn auto naar een echte Volvo specialist. Daar zweer ik bij.

Volvo specialist kent mijn auto

Ik heb dat altijd al gehad. Met een bepaalde merk auto ga ik naar die garage die daar dealer of specialist in is. Ik geloof niet zo in die algemene garages hoewel dat niet echt terecht is. Want ook daar heb ik wel goede ervaringen mee. Maar ik merk gewoon dat een specialist me net iets meer service kan geven en bovendien zijn de onderdelen er snel. Hij weet ook snel wat er nodig is en herkent eventuele problemen ook meteen. Niet dat ik veel problemen heb met mijn Volvo overigens. Belangrijk ook, ze kennen de auto vaak goed want die is al jaren daar in onderhoud. Ik stel me zo voor dat het net iets is als je oude vertrouwde huisarts of zo. Dus met deze auto ga ik naar de Volvo specialist voor al mijn afspraken. En ik ben een tevreden klant.

Zonder problemen op weg

De Volvo specialist weet waar hij het over heeft als het gaat om mijn auto. Bovendien is hij eerlijk, wat ik wel erg prettig vind want ja, wat weet ik ervan. Mij kun je alles wijsmaken. Dus ik ga met een gerust hart de weg op in mijn Volvo. Ik geniet van deze ruime wagen die ik zoals gezegd overal voor gebruik. Dus koop je auto bij een specialist. Zij kunnen je echt adviseren!