Sweater bedrukken voor kinderfeestje

Mijn oudste wordt bijna vijf jaar en hij verheugt zich er enorm op. Omdat hij nu naar school gaat, gaan we voor het eerst ook een kinderfeestje organiseren waarbij hij een paar vriendjes mag uitnodigen. Hij heeft er natuurlijk enorm veel zin in. We zijn al weken bezig met de voorbereidingen en mijn zoontje denkt constant na over wie hij zal vragen en wat hij wil hebben. Ik ben vooral bezig met de logistieke operatie. Straks valt er een heel groepje kinderen onder mijn verantwoordelijkheid en ik wil zeker weten dat iedereen weer heel en veilig thuiskomt. Vooral ook omdat we naar een speelparadijs gaan en om daar iedereen in het oog te houden lijkt me een hele opgave. Gelukkig kreeg ik handige adviezen van ervaren vriendinnen van mij. Een zo'n advies vond ik echt onbetaalbaar: laat een sweater bedrukken en zo houd je iedereen makkelijk in de gaten. Je hebt tevens gelijk een leuk cadeautje om mee te geven.

Sweater bedrukken voor zichtbaarheid

Eerst begreep ik de vriendin die dat idee aandroeg niet goed, maar uiteindelijk viel het kwartje. Ik bestel voor alle kinderen een zelfde kleur sweater en daar laat ik iets leuks op drukken. Zo zien ze er allemaal hetzelfde uit en kan ik ze in het speelparadijs makkelijk in het oog houden. Op de sweater laat ik een leuk aandenken aan het feestje drukken en elk kind krijgt het kledingstuk mee naar huis. En mijn zoontje heeft dan ook gelijk een aandenken. Briljant vond ik dat en ik ging ermee aan de slag. Het was enorm leuk om te doen omdat je zelf je eigen ontwerp mag bedenken en het is bovendien allemaal zo geregeld tegen een leuke prijs. Kom je er niet uit dan krijg je hulp en al heel gauw had ik een stapeltje sweaters in huis met hun eigen unieke kleur en afdruk.

Alles klaar voor het feestje

Inmiddels zijn alle voorbereidingen zo goed als afgerond. Mijn zoontje en ik gaan nog een taart bakken en dan kan het feest echt beginnen. De sweaters liggen klaar, het speelparadijs is geboekt en de cadeautjes zijn in huis. Ik geniet alleen al van het vooruitzicht. Het eerste echte kinderfeestje van je kind is ook weer een mijlpaal waar je naartoe leeft. Opeens gaat het ook allemaal weer hard. Hoewel het voor mijn zoontje nu niet snel genoeg kan gaan. Hij wil zijn feestje, met bedrukte sweaters en taart nu!