Annies favoriet: de stortdouche

Je hebt verschillende soorten mensen. De een die vindt het lekker om in bad te gaan zitten, de ander zal toch veel liever een heerlijk warme douche nemen. De reden dat jij ook zou moeten kiezen voor de douche is dat je er in een keer onder kunt gaan staan, je hoeft niet te wachten tot hij vol is. Nu zal je veel soorten douches kunnen vinden. Iedere douche heeft een eigen unieke soort kop. In dit artikel zullen we kijken naar de stortdouche. Deze douche is echt heerlijk om in huis te hebben, met deze douche kan jij de dag altijd weer heerlijk ontspannen beginnen.

Wat is de stortdouche nu eigenlijk?

Je kunt het eigenlijk wel zien aan de naam, een stortdouche is een douche waarbij er uit de kop een grote hoeveelheid water zal komen. Je zal natuurlijk niet in een keer een hele lading op je hoofd gegooid krijgen, het lijkt meer op een goede regenbui met flinke stralen. De douchekop is in verhouding tot andere douchekoppen dan ook aanzienlijk groter in omvang, hier komt dan ook meer water uit. Dit maakt jouw ochtendmomentje nog net even een stukje prettiger dan voorheen, wakker worden met een lekkere douche is natuurlijk het beste wat er is.

Voor wie is de stortdouche?

Een stortdouche is voor iedereen een ideale douche om te hebben. Je zal wel iets meer water kwijt zijn, al zal dit wel meevallen als je gaat kijken naar de rekening aan het einde van de maand. Het is nu eenmaal zo dat water in ons land niet bepaald duur is. Het gebruik van de douche is altijd weer heerlijk, en het zal er mooi uitzien in de badkamer. Het is wel belangrijk dat je voldoende ruimte in de badkamer hebt, de douchekop zal nu eenmaal meer ruimte in beslag nemen dan andere douches. Voor de mensen met een kleine badkamer zal dit misschien niet passen.

Je hebt bij diverse winkels wel de stortdouche in het assortiment, al is het altijd wel verstandig om eerst onderzoek te doen naar de modellen die je wel mooi vindt. Je voorkomt op deze manier dat je een verkeerde aankoop zal maken, dit is wel zo prettig. Je kunt altijd even de bouwmarkt inlopen om de merken die ze hebben te bekijken, in de showroom kan je ze een keer in het echt zin. Het zal wel even wat kosten maar deze investering is het zeker waard. Met een stortdouche kan jouw ochtend niet beter beginnen. Douchen onder de meest grandioze soort stralen, kan het nog beter dan dit?