Schoudertassen: de trends van dit seizoen

Een dag doorkomen zonder een goede tas is natuurlijk niet echt mogelijk. Zo kan het altijd zijn dat je een tas nodig hebt voor je laptop of voor je werkspullen. Je hebt vele tassen waar je uit kunt kiezen. Veel mensen zullen kiezen voor de rugzak, echter zijn er ook nog alternatieven. Sterker nog, een groot deel van de mensen zal toch gaan voor de schoudertassen. In dit artikel zullen we gaan bekijken wat de trends zijn op het gebied van schoudertassen en wat de voordelen van deze soort tassen zijn.

De tassen die dit jaar te vinden zijn

Veel mensen vinden dat schoudertassen een zelfde soort uiterlijk hebben, dit klopt alleen niet echt. Bij de rugzakken en andere tassen zal je dit jaar weer veel kleuren vinden, echter zien we bij de schoudertassen juist dat de kleuren over het algemeen iets minder fel zijn. Dit is een groot voordeel,  dit zorgt er dan ook voor dat je jouw tas makkelijker kunt combineren bij je outfit. Combi’s maken is nog nooit zo makkelijk geweest als nu!

Op het gebied van heren en vrouwen tassen zijn er ook enkele grote verschillen te onderscheiden. Bij de vrouwen zal je dit jaar wat meer kleur zien, bij de herentassen blijven de kleuren beperkt tot zwart of tot bruin.  Lekker simplistisch dus, ook wel eens een keer mooi. Dit is overigens een goede ontwikkeling, het is voor de mannen niet zo mooi om een erg felle kleur tas te hebben. De meeste merken zullen zich aan de basics houden, dit is dan ook waar we 2018 mee kunnen omschrijven. Ga jij dit jaar ook nog op zoek naar een mooie schoudertas of ben jij al voorzien van de rugzak?

De voordelen van een schoudertas

Er zitten veel voordelen aan de schoudertassen. Op de eerste plaats zal je nooit meer last hebben van je rug, er zit nu eenmaal geen gewicht meer op. Tevens is het zo dat de wanden van de schoudertassen over het algemeen toch even een stukje dikker zullen zijn,  de kwaliteit van het leer zal dan ook ietwat hoger liggen. Op die manier is je laptop altijd beschermd. De studenten vinden dit wel zo prettig!  Dit jaar is Hilfiger flink toch wel weer met enkele mooie modellen gekomen. Zelfs Lacoste is met enkele mooie schoudertassen gekomen. Check zeker de nieuwe collecties in de winkel, voor je het weet loop jij ook rond met een prachtige schoudertas. Toch veel handiger dan een handtas of een rugzak? Precies, dat dachten wij nu ook!