Op stedentrip in eigen land!

Voor de meesten klinkt een stedentrip als goud in de oren. Wie wilt er nou niet een paar dagen even helemaal weg uit eigen omgeving om even op te laden en leuke dingen te doen. De tickets zijn vaak relatief goedkoop en voor een paar nachten kun je al verblijven in een mooi hotel. Maar heb je ooit wel eens gedacht aan een stedentrip in eigen land? Waarschijnlijk niet! Maar het is een hele grote aanrader. Niet alleen is je vakantiebestemming dicht bij huis, ook is er vaak veel meer te zien dan je denkt. Op sommige bestemmingen spreken de mensen zelfs een andere taal waardoor je je al helemaal in het buitenland waant! Wil je een rustige stad of juist ééntje vol met prikkers? Een met bergen op aan de horizon of juist hoge gebouwen? Er is voor ieder wat wils!

Bergen op een kleine afstand in Maastricht

Maastricht kan elke keer blijven verbazen door de variatie die de stad te bieden heeft. Het stadscentrum is groot en barst van de koffietentjes, grote winkelketens maar ook vintagewinkeltjes en antieke markten. Door de taal lijkt het alsof mensen zingen en door de dichtstbijzijnde grenzen waan je je in het buitenland. De stad draagt een rijke geschiedenis met zich mee wat te zien is aan de stadsmuur waar je langs kan wandelen. Het fijne aan logeren in Maastricht is dat je binnen een halfuur door de natuur kan wandelen. En niet zomaar natuur, maar heuvels zoals die in de rest van Nederland niet te vinden zijn. De wandelroutes brengen je op hele mooie plekken waardoor je even vergeet hoe dicht je bij huis was

Pret beleven in Amsterdam

Amsterdam kan nooit aan het rijtje ontbreken. Deze stad kenmerkt zich door de hoeveelheid aan mogelijkheden. Op elke hoek van de straat is er wel wat nieuws te zien. Niet alleen is de stad bewoond door veel mensen, ook is het voor veel toeristen een trekpleister. Daarom is het handig om bijvoorbeeld in de herfst of lente te gaan. Het prettige is dat je in deze stad bij elk ongeval wel ergens terecht kan. Wilde je nog even werken en is je laptop kapot? Twee straten verder is er macbook reparatie amsterdam. Heb je blaren? Op maar een paar minuten afstand vind je een drogisterij. Je kunt dus niet alleen heel veel plezier beleven maar het kan ook heel comfortabel voelen omdat je overal terecht kan. Amsterdam is een echte tip voor de steden liefhebbers waar je je ogen uitkijkt.