Magento b2b biedt eigenlijk alleen maar voordelen

Het werken met Magento biedt de nodige voordelen, iedereen die met Magento te maken heeft weet dat ondertussen wel. Voor veel mensen is het echter nogal eens een verrassing dat ook Magento b2b uitstekend werkt. Magento werkt altijd perfect, maar dus zeker ook voor b2b.  We geven u hier een aantal voordelen van Magento b2b aan.

U maakt meer klantspecifieke afspraken en content op maat

Door te kiezen voor Magento b2b bent u in staat om betere klantspecifieke afspraken te maken en is ook het verzorgen van content op maat en het bieden van gepersonaliseerde content nu gemakkelijker. U begrijpt als geen ander wat de klant wenst en dat is vooral gepersonaliseerde content. Met Magento b2b biedt u dit gemakkelijker aan, net als dat u aanbevelingen doet voor producten en ook al eenvoudiger aanbiedingen laat zien. Door te kiezen voor Magento b2b, hangt u verschillende shops onder één centrale b2b webshop Ook de betalingen die bij de bestellingen horen en het op rekening bestellen wordt nu voor u een stuk makkelijker inpasbaar.

U kunt met Magento b2b accounts bepaalde rollen en rechten geven

Het is duidelijk, in Magento maakt u als b2b klant gretig gebruik van zogenaamde requisition lists. In dit overzicht zijn al eerder aangekochte producten opgeslagen. Vervolgens kunnen de producten sneller opnieuw besteld worden. Handig en praktisch, als er bijvoorbeeld verschillende mensen binnen één bedrijf bestellingen plaatsen in een webshop.  Met Magento b2b kunt u ook  de accounts van de klant bepaalde rollen en rechten geven. Ook praktisch. Zo is het in de praktijk mogelijk dat een stagiair een bestelling helemaal in orde maakt en klaar zet en u als manager vervolgens alleen de check en de betaling hoeft uit te voeren. De stagiair heeft dan niet de rechten dit te doen, die zij exclusief weggelegd voor u als manager. 

U werkt zo sneller en ervaart een ongeëvenaarde gebruikerservaring

Natuurlijk werkt u in dit kader ook met PWA, ofwel Progressive Web App, ook al iets dat u eigenlijk alleen maar voordelen biedt.  Zo wordt onder meer de grootte van requests tijdens het gebruik verkleind.  Ook worden de verschillende pagina’s steeds ineens ingeladen, inderdaad wanneer u uw bezoek begint. Daardoor werkt u sneller en ervaart u een ongekend aangename gebruikerservaring. De ultieme gebruikerservaring , dat is werken met de progressive web app. Het geldt absoluut als de nieuwe standaard als het gaat om e-commerce. U mag dat ook verwachten, want de progressive web app is ontwikkeld door Google.