Iemand verrassen met een kleinigheidje

Het jaar 2020 is eigenlijk een heel raar jaar tot nu toe. Ondanks dat we het beste er van proberen te maken, zit het allemaal niet helemaal mee natuurlijk. Zelf kunnen we er uiteindelijk weinig aan veranderen. En misschien is de trootst ook wel dat iedereen er mee zit. Dus dat je niet ziels alleen in dit schuitje zit, maar gelukkig met de gehele wereld. Ja niet alleen met Nederland of met jouw omgeving. Maar letterlijk met de gehele wereld. Ja dat klinkt wel heel heftig, maar dat is deze situatie ook. Het is allemaal heel heftig. 

 

Iemand met iets kleins verrassen

In deze tijd merken we dat we allemaal een beetje eenzaam worden in zekere zin. En dat is natuurlijk niet altijd even fijn. De vrijheid die we normaal hadden en het spontane van altijd weg kunnen is niet meer. We moeten nu rekening houden met ontzettend veel regeltjes. En bij de ene persoon valt dat iets zwaarder en de ander heeft er totaal geen last van en geniet wel even van de momenten alleen die je nu heel gemakkelijk kan pakken. Maar voor de personen die het wat zwaarder bent, of je dit nu zelf bent of iemand in jouw omgeving. Je kan ze altijd met iets kleins verrassen. Denk aan een lekkere gevulde wijndoos met hun favoriete wijntjes. Dan kan je ook nog deze fles wijn verzenden zodat de persoon in kwestie deze thuis kan ontvangen. En lust de persoon geen wijn, dan kan je ook altijd nog voor iets anders gaan. Een andere drank of juist iets om te knabbelen waar ze erg van houden. Zo kan je ze op afstand toch nog even verwennen met iets lekkers.

 

Probeer goed contact te houden

Buiten dat je iemand uiteraard kan verrassen met een kleinigheidje die thuis wordt geleverd, is het altijd belangrijk dat je goed contact houdt. Omdat iemand zich in deze tijd snel eenzaam kan voelen, is een berichtje of even bellen al een hele kleine moeite en dat doet de persoon in kwestie namelijk erg goed. En ben je allebei in staat en goede gezondheid om bij elkaar langs te gaan, doe dat ook. Of eventueel samen koken zodat je ook samen kan eten. Even die tijd samen nemen is in deze tijd erg belangrijk. En vooral wanneer je allebei gezond bent is dat fijn om te doen. En juist ook goed, want zo laat je ook zien dat je om elkaar geeft.