het resultaat van irritante schoenenverkopers.

Beste mannen onder ons, hoe snel kunnen jullie goede schoenen vinden? Lopen jullie 1 winkel binnen? Of misschien wel 5?
Ik heb er altijd zo veel last van dat ik geen goede schoenen kan vinden. Alle grote merken vind ik flut, een maand er op lopen en ze gaan kapot. Daarbij ben ik altijd op zoek naar nette schoenen voor mijn werk, maar ik wil ook goede schoenen voor in mijn vrije tijd. Van die Italiaanse nette schoenen kan ik overal wel vinden, maar na 5 paar ben ik daar ook wel op uit gekeken.

 

Verkoopsters die aan je hoofd zeuren

Ja, daar heb ik nog meeste moeite mee. Ik heb nog maar 2 stappen in de winkel gezet of er komt al een mevrouw naar mij toe “kan ik je ergens mee helpen” mevrouw, ik ben net binnen, ik wil graag eerst even om mij heen kunnen kijken voordat ik jouw hulp überhaupt inschakel. Als ik iets wil passen dan hoor je het wel, kan ik niks vinden, wil ik graag de deur uit kunnen lopen zonder een half schuldgevoel te hoeven creëren.

 

Mijn oplossing

Omdat ik er helemaal klaar mee was dat je tegenwoordig niet eens meer rustig in een winkel kan kijken en gelijk je moet verantwoorden, heb ik besloten om maar eens online te gaan kijken. Het risico dat het net niet mijn maat is en ik mijn pakket moet terugsturen had ik er inmiddels wel voor over.
dat eenmaal besloten te hebben moest ik maar eens op zoek gaan naar een merk wat mij aansprak, kwalitatief goed uit de testen kwam op internet en ook niet heel erg duur zijn.
Ik kwam na een avond zoeken op google uit op het merk Mason Garments.
Het viel mij op dat het merk heel hoog stond aangeschreven maar eigenlijk niet zo heel erg bekend is.

 

Proef op de som, we gaan gewoon bestellen

Ik heb een paar Mason Garments besteld, nu was het wachten op dat de post bezorger aan zou bellen. Ja hoor, na 2 dagen ging de bel, gaf de bezorger mijn krabbel en ik pakte de doos uit.
Nu heb ik een mooie doos met het merk Mason Garments erop, nu nog benieuwd naar de inhoud.
Mijn paar was wit met het logo en een dooshoofd, oke ze zijn niet de netste en ik zou ze ook niet naar mijn werk kunnen dragen maar ik vond ze echt heel erg vet.
Nu 2 weken later kan ik jullie vertellen dat de Mason Garments echt relaxed lopen. Echt serieus, ik ga nog een paar bij bestellen die ik wel naar mijn werk kan dragen.