Koken met Annie

Koken met Annie is niet alleen ontzettend leuk maar ook nog eens hartstikke handig! Wij geven je tips over de aller leukste en allerbeste tools die jij kan gebruiken in de keuken! Deze tools zullen je helpen om efficiƫnter en gemakkelijker te kunnen koken. Dit alles bevorderd de structuur en de smaak! Wij geven daarnaast ook nog een tip die je kan gebruiken om je eten warm te houden terwijl je nog aan het koken bent door middel van warmhoudbakken! Handig voor tijdens de kerst als je veel verschillende hapjes hebt of gewoon je gerechten warm wilt houden zonder dat je het telkens terug in de oven moet zetten!

Kies de juiste tools

Wanneer je opzoek gaat naar tools voor in de keuken is het belangrijk dat je vooraf kijkt welke tools je nodig hebt en wat het daadwerkelijk bijdraagt. Vind je het bijvoorbeeld altijd lastig om bepaalde etenswaren te snijden, of heb je de kracht er niet meer voor? Dan is de keukenschaar voor jou een geweldige oplossing! Je hoeft geen kracht te zetten zoals bij het snijden, en je kan de schaar voor alle producten gebruiken!

Daarnaast kan je ook denken aan een groente molen. Hierbij hoef je helemaal niet meer te snijden. Je stop de groente in de molen en start met draaien. De groente wordt klein gemalen en zorgt voor een fijne structuur. Hierna kan je direct de groente gebruiken.

Kwaliteit in de keuken

Kwaliteit staat voorop bij ons! Kwaliteit in de keuken is niet alleen kwaliteit in de spullen maar vooral de kwaliteit van het eten. Groentes en fruit zijn altijd vers! Dit maakt het verschil met veel andere keukens. Koken met Annie zal altijd vers zijn en altijd vers blijven. Door te werken met verse groentes, vleeswaren en vis blijft de kwaliteit hoog en blijft het eten van hoge kwaliteit. Daarnaast merk je het verschil tijdens het bereiden van het eten. Wanneer je gebruik maakt van verse groentes en vleeswaren zal alles veel makkelijker snijden en veel beter bakken/koken. In tegenstelling tot groentes uit blik waarbij je direct ziet en proeft dat het niet vers is.

Proeven, proeven, proeven…

Wanneer je zelf aan de slag gaat in de keuken is de beste manier om te bepalen of je eten goed smaakt door te proeven. Blijf proeven en maak je eten op smaak totdat het smaakt zoals jij het wilt. Nog niet helemaal tevreden? Blijf proberen en blijven proeven! Vergeet daarnaast niet om zelf ook lekker te genieten van het eten!