Een telefoon voor verschillende doeleinden

Mobiele telefoons zijn niet meer weg te denken uit onze westerse maatschappij. En dat is niet zo gek aangezien de ontwikkeling van deze apparaten in de laatste tien jaar een enorme vlucht heeft genomen. We gebruiken ze voor allerlei doeleinden van werk tot vermaak. Enkel bellen is vaak niet meer genoeg. Maar met zoveel functies komen ook een hele hoop telefoons. Hoe maak je nu een goede keuze en waar moet je op letten wanneer je bezig bent met mobiele telefoons vergelijken. In deze blog vertel ik over telefoons met verschillende topfuncties die aan zouden kunnen sluiten bij jouw wensen. Lees je mee?

De beste foto’s

Tegenwoordig heb je bijna geen aparte camera meer nodig als je een hobbyfotograaf bent. De nieuwste telefoons komen met zulke geavanceerde camera’s dat een extra apparaat onnodig is. Waar vroeger de beelden onscherp en te donker waren, kan je tegenwoordig super ver inzoomen zonder kwaliteit te verliezen en zelfs iedere ster aan de nachtelijke hemel vastleggen. Zoek dan ook naar telefoons met de nieuwste technologie wat betreft camera’s. Op dit moment is de IPhone 11 Pro de koploper.

Spellen en vermaak

Wil je een telefoon die spellen kan afspelen, dan heb je een goed RAM-geheugen nodig en een snelle processor. Voor één of twee simpele spelletjes hoeft dit niet maar als je grotere spellen wilt spelen die veel van je telefoon vragen, is het beter van wel. Net als bij een computer eigenlijk. Tegenwoordig kan je dan het beste de Razer Phone 2 aanschaffen en hup spelen maar.

Specifieke functies per persoon

Natuurlijk kan je ook een mix willen. Een telefoon die een paar spellen kan draaien, waar je jouw weekplanning overzichtelijk op kan zien, zo nu en dan een goede foto schieten etc. Grote kans dat je dan op die vlakken allemaal een beetje moet inleveren. Tenzij je gaat voor de Samsung Galaxy S10, deze telefoon wordt namelijk door menig persoon aangewezen als de beste telefoon van dit moment. Samen met de IPhone 11 Pro, maar die hadden we al even genoemd.

Alleen de basis

Maar heb je nou helemaal geen zin in al die poespas, vind je al die extra’s maar onnodige afleiding? Dan kies je gewoon voor een simpele telefoon met de basisfuncties; sms’en en bellen. Dit is uiteindelijk toch waar een telefoon voor bedoeld is. Dat, en het scheelt je maandelijks een hoop geld op je abonnement.

Waar kies jij voor?