blijf met je handen van iemand zijn tas af

Nou weet ik dat ik op internet geen scheldwoorden mag gebruiken, maar wat ben ik boos zeg. 2 dagen geleden liep ik samen met een vriendin van mij door de stad heen op zoek naar een leuk cadeautje voor een goede vriendin van ons.
Uit en niks voel ik dat er aan mijn schouder getrokken wordt, iemand had mijn Armani tas vast en wilde hem stelen! Ik begon uit een soort reflex te schreeuwen en ik begon een trek spelletje met de dief met mijn tas. Mijn vriendin weet niet wat ze ziet en verstijfd helemaal.
Een paar meter verder hoorde ik iemand schreeuwen “laat dat meisje met rust” maar in plaats van dat hij luisterde naar de volwassen man, gaf hij nog 1 hele harde ruk aan de tas waardoor ik de tas niet meer kon houden. Hij rende weg met mijn mooie Armani tas, waar ik maanden voor heb moeten werken bij de supermarkt.

 

Verslagen en verstijfd

Ik was in shock, waarom moest iemand perse mijn tas stelen? Ik bedoel, ik ben nog geen eens 20, alsof er echt iets bij mij te halen valt. Ik had geen cash geld mee, mijn telefoon zat gelukkig in mijn achterzak. Het enige wat hij heeft mee kunnen nemen was een lipgloss en nog een paar andere vrouwen dingen. Ik neem aan dat hij het daar niet voor zou willen stelen?
Na een bezoekje aan de politie om aangifte te doen ging ik naar huis want mijn ouders had ik het nog helemaal niet verteld.

 

Wat heb ik toch lieve ouders

Toen ik thuiskwam vertelde ik het verhaal gelijk tegen mama want papa was nog niet thuis. Mama gaf mij een dikke knuffel en zei dat ze het heel dapper van mij vond dat ik gelijk door ben gelopen naar het politiebureau.
Papa kwam een half uurtje later thuis en mama vertelde het verhaal aan papa. Papa gaf mij ook een dikke knuffel en zei sorry voor het feit dat er zulke gekken op de wereld rondlopen.
Een paar dagen later ging de deurbel, er was een pakketje op mijn naam besteld maar dat had ik helemaal niet gedaan. Ik nam het pakket aan maar ik durfde het niet open te maken.
In de avond vroeg papa wat ik van mijn cadeau vond, en vertelde dat hij iets op internet had besteld.
Ik pakte het pakket erbij en in het bijzijn van mijn ouder maakte ik het pakket open. Het was een nieuwe Armani tas! Wauw wat heb ik toch super lieve ouders.