6x de shampoo van 2020

Elk haartype vraagt om een andere behandeling. Er zijn verschillende soort shampoo’s op de markt die voor elk haartype een oplossing biedt. Maar welke shampoo of conditioner sluit het beste aan bij jou? In dit artikel leggen we iets meer uit over verschillende merken in de industrie.

Fudge Professional

Ben jij niet bang om nieuwe haarproducten te proberen of aan te bieden in jouw salon? Eén van de nieuwste merken binnen de haarverzorgings branche is Fudge Professional. Dit merk heeft verschillende lijnen. Zo hebben ze kleuringen, stylingsproducten en verzorgingsproducten. Alle producten van Fudge Professional zijn dierproefvrij en bijna alle producten bevatten een UV-filter.

Schwarzkopf

Een merk met een indrukwekkend lange reputatie binnen de kappersbranche: dat is natuurlijk Schwarzkopf. Het bedrijf is opgericht in 1898 en maakt sindsdien toonaangevende haarproducten die wereldwijd bekend zijn. Ondanks de gevestigde naam zit Schwarzkopf niet stil. In de ruim 120 jaar blijft het merk zich opnieuw uitvinden. Zo lanceren ze telkens nieuwe lijnen compleet met innovatieve Schwarzkopf shampoos en conditioners.

Wella

De populairste shampoos van dit merk zijn zonder enige twijfel de Wella Elements shampoos, de Wella Invigo shampoos en de Wella ColorMotion+ shampoos. Een absolute topper is de Wella Elements shampoo lijn. Deze shampoos bevatten ten eerste geen sulfaten en parabenen. Hierdoor zijn ze milder voor de hoofdhuid dan normale shampoos. Daarnaast beschermt de Wella Elements shampoo jouw haar en geeft deze shampoo jouw haar de extra voeding die het verdient.

Sebastian

Ieder professioneel kappersmerk probeert zo goed mogelijk hun producten aan te laten sluiten op de wensen van de klant. Zo heeft Sebastian diverse shampoos uitgebracht. Elke Sebastian shampoo is ontwikkeld om het haar te reinigen en optimaal te laten stralen. Aangezien niet iedereen hetzelfde haartype heeft, zijn er daarom verschillende lijnen met iets andere specificaties uitgebracht. Voor de optimaalste haarverzorging is Sebastian echt een aanrader.

Kérastase

De shampoos van Kérastase zijn werkelijk uniek. Zo bestaat er voor ieder haartype een geschikte Kérastase shampoo. Welke shampoo past het beste bij jouw haar? Daar kun je eenvoudig achter komen. Hiervoor moet je alleen weten wat voor haartype jij hebt. Gewapend met die informatie vind je binnen een mum van tijd de beste Kérastase shampoo voor jouw haar. Zo is de lijn Kérastase Nutritive ontwikkeld voor droog en gevoelig haar.

L’Oréal 

L’Oréal weet als geen ander wat jouw haar nodig heeft om het zo goed mogelijk te verzorgen. Zo hebben ze voor ieder haartype wel een shampoo, conditioner of masker. Door deze diversiteit aan haartypes heeft L’Oréal een ruim assortiment. Zo vind je gemakkelijk een L’Oréal shampoo voor dunner worden haar, gekleurd haar, beschadigd haar, droog haar en nog veel meer verschillende soorten.