4 redenen waarom een Beaumont jas perfect voor jou is

Zoekend naar een buiten jas bracht ik de laatste zaterdag door in het centrum van een drukke stad. Ik zal je de ergernissen besparen. Het resultaat van mijn shopping spree was geen jas. Niet de juiste maat in huis, model staat niet leuk of te duur. Online zocht ik verder en daar stuitte ik op een Beaumont jas.

Chic en casual

Wat ik heel fijn vind van de collectie van Beaumont is dat er zowel casual als chique jassen worden aangeboden. Een lange jas draagt perfect over een jurk. Deze moet wijd genoeg zijn voor een colbert of trui. Chique lange jassen zijn ideaal om naar het werk te dragen, naar een diner of een feest. Een korte sportieve jas draag ik graag in het weekend vooral op een actieve dag. Ten aanzien van korte gewatteerde sportieve jassen en teddy coats stelt de collectie zeker niet teleur. Er is meer dan genoeg keuze en de Beaumont jas is on trend.

Online en in de winkel

De Beaumont jas wordt online verkocht en in de winkel. Dit heeft als voordeel dat je online een groot deel van de collectie kunt zien. Die is heel veelzijdig en bestaat uit jassen voor buiten in diverse modellen, stoffen en kleuren. Je hoeft dus niet in de regen een drukke stad in om door het assortiment te browsen. Je hebt de vrijheid om de Beaumont jas thuis te laten bezorgen of om in de winkel te passen. Ik besluit om online te browsen en om daarna de jas in de winkel te passen.

Luxe en comfort

In de winkel viel het mij op dat er al jassen voor de lente zijn te krijgen in vrolijke kleuren. Ik had een nieuwe winterjas nodig en mijn oog was online gevallen op de reversible teddy Beaumont jas in de kleur donkerbruin. Deze jas is met de fluffy zijde of de leatherlook te dragen. Het zijn eigenlijk twee jassen in één. De teddy coat is momenteel helemaal in. Andersom voelt deze Beaumont jas tijdens het passen als een warme deken. Een mode item met luxe en comfort.

Prijs en kwaliteit

 

De Beaumont jas bevindt zich ten aanzien van de prijs in de middenklasse. De reversible jas van Beaumont heb ik aangeschaft en deze was in de sale. Ik verwacht gezien de kwaliteit en veelzijdigheid van de jas dat ik deze meerdere seizoenen zal dragen. Voor mij geen fast fashion. De prijs-/kwaliteitsverhouding van de Beaumont jas is prima in orde.