3 leuke Wii-games voor kinderen

 

Tegenwoordig is de videogameconsole een onderdeel geworden van het leven van onze kinderen. Fabrikanten brengen regelmatig nieuwe, leuke en kindvriendelijke spellen uit om waardoor een Wii kopen voor het gezin een uitstekende optie is! Voor je gemak hebben we een evaluatie gemaakt van de drie meest uitstekende Nintendo Wii videogames voor kinderen. In dit artikel delen we drie van de beste spellen voor alle leeftijdsgroepen.

Kirby's Return to Dreamland

Dit is het avontuur van ‘Kirby's terugkeer naar dromenland’. Deze game is een leuke en spannende activiteit voor kinderen. Kirby probeert vreemde dingen op te halen uit een buitenaardse vliegende schotel die niet meer werkt in zijn ‘Pop Star’ -wereld. Kinderen die dit spel spelen, proberen Kirby een handje te helpen door alle verspreide stukjes van de vliegende schotel te verzamelen. De kids kunnen ook enkele vrienden van Kirby helpen om de strijd aan te gaan. Leuk aan deze game is dat deze ook als gezin kan worden gespeeld. Wacht niet langer en help samen met je kids Kirby om weer terug te keren naar Dromenland!

Vacation flee

'Vacation flee' zal zeker een aandachtspunt in het hele gezin vormen. Alle gezinsleden kunnen dit spel samenstellen en spelen wanneer je op reis gaat naar jouw favoriete familievakantie. Deze console biedt tal van gezinsactiviteiten en games zoals paardrijden, carnaval-leuke spellen, eilandontdekking en surfspellen. Voor het hele gezin om samen te spelen en plezier te hebben. Hoewel het misschien niet lijkt en aanvoelt als een echte vakantiereis op het familie-eiland, biedt deze game je een effectief vakantiegevoel. Heerlijk om er zo met het gezin eventjes helemaal er uit te zijn.

Party with Wii

Dit spel is een feest met Mario zonder Mario! De compilatie van meer dan tachtig eenvoudige en snelle game-activiteiten in deze game is uitgebreid met een verzameling fantastische games die je naar wens tien minuten of een uur kunt spelen. Bijvoorbeeld, een bordspel dat is gebaseerd op dobbelstenen, houdt in dat spelers tussen de pitstops door een hoop omhoog rennen om te racen om pizza's te bezorgen of om te voorkomen dat een hoge stapel geschenken uit elkaar valt. Daarnaast zal een cool vakantiereisspel spelers vragen om over verschillende logs te springen of om eenvoudige 2-delige puzzels op te lossen terwijl ze tegelijkertijd wereldwijde souvenirs verzamelen. Een groot deel van dit spel vereist vaardigheid. De meeste games worden echter herhaaldelijk ‘hit and miss’, zodat de kinderen als ouders en tieners op hetzelfde niveau kunnen strijden.

Wij hopen dat je veel hebt aan onze tips en wensen jou en je kinderen veel speelplezier toe!