Dit is waarom je voor shortlease zakelijk moet gaan!

Wil jij graag je werknemers voorzien van vervoer? Dan kun je dit heel erg eenvoudig doen door middel van shortlease zakelijk. Wanneer je als bedrijf zijnde werknemers in dienst hebt wil je graag dat deze elke ochtend op tijd op de werkvloer verschijnen. Het kan alleen wel zo zijn dat sommige werknemers van een behoorlijke afstand moeten komen. En wanneer ze geen eigen vervoer hebben zijn ze afhankelijk van openbaar vervoer. En dan loop je wellicht de kans dat een aantal van je werknemers weleens te laat zullen komen. Ondanks het feit dat de werknemers hier zelf niet zo heel erg veel aan kunnen doen kan het na verloop van tijd best een beetje vervelend worden. Daarom kun je er als bedrijf ook voor kiezen om al je werknemers te voorzien van auto's. En dat kun je dus doen door middel van shortlease zakelijk.

Wat is het precies?

Hoogstwaarschijnlijk zul je vast al weleens gehoord hebben van het begrip leasen. Maar houdt short lease dan precies in? En wanneer is het zakelijk en wanneer is het privé? Short lease is voor de meeste mensen een van de meest voordelige en handige manieren van leasen. Een auto short leasen heeft een aantal voordelen. Bij deze manier van leasen kun je de auto na één maand gebruiken op ieder moment inleveren. Mocht je de auto na één maand niet meer nodig hebben kun je de auto gewoon inleveren. Mocht het nou zo zijn dat je de auto toch nog wat langer nodig hebt dan je in eerste instantie dacht is dat ook geen enkel probleem. Natuurlijk blijf je dan wel gewoon maandelijks door betalen. Hierdoor hou je de voordelen van een lease auto maar heb je ook de vrijblijvendheid van een huurauto. Mocht het nou zo zijn dat je een auto nodig hebt voor een onbepaalde tijd is dit zeker het proberen waard. 

Verschillende mogelijkheden

Wanneer je een auto gaat leasen zijn er talloze mogelijkheden waar je voor kunt kiezen. Bij de meeste lease maatschappijen is het mogelijk om uit heel erg veel verschillende soorten auto's te kiezen. Zo kun je onder kiezen voor merken zoals Volkswagen en Audi. Maar wanneer je het fijner vindt om in een elektrische auto te rijden kun je er ook voor kiezen om een Tesla te leasen. Natuurlijk variëren de prijzen ook heel erg. Wanneer je een tesla wilt leasen zul je hier meer voor moeten betalen dan wanneer je een Volkswagen polo wilt huren. Maar dat is natuurlijk wel vanzelf sprekend. Doordat er zoveel verschillende keuzes zijn op het gebied van auto's zit er voor alles en iedereen wel een mooie en geschikte auto tussen. Het liefst rijd je immers in een auto die je mooi vindt.