Nieuwe innovaties in de schoonheidswereld

Tegenwoordig gaat het om veel meer dan alleen mooie kleding aan hebben of mooie haren hebben. Iedereen verzint wel de gekste dingen om aan het “ideale schoonheidsbeeld” te voldoen. Iedereen wil er op zijn best uit zien. Ze willen een mooie, gladde huid, verzorgde nagels, lange stralende wimpers enz. Dat iedereen daar steeds meer mee bezig is natuurlijk erg goed voor de markt van de schoonheidssalons. Zij krijgen hierdoor steeds meer klanten en als ze het goed doen komen die klanten natuurlijk ook weer terug. Maar toch baten sommige salons niet bij de innovaties.

Verschillende nieuwe trends

De laatste paar jaren zijn er heel erg veel nieuwe trends en ontwikkelingen bedacht. Een voorbeeld daarvan zijn de wimper extensions. Wimper extensions zijn neppe wimper haartjes die op je oog worden gezet met wat wimper lijm. Dit zorgt voor een hele mooie oogopslag zonder er iets voor hoeven te doen als je uit je bed komt. De wimper extensions worden tussen elke eigen wimper haar gezet en zo ziet het er erg natuurlijk uit. Je hebt dan ook nog verschillen in volume namelijk: One by One, 3D, 4D of russian volume. Elke methode bepaalt hoe heftig jij de wimpers wilt. Voor sommige mensen kan dit iets te heftig zijn en daarom is er nog iets anders bedacht, namelijk wimper lifting. Hierbij worden de eigen natuurlijke wimpers gekruld en geverfd waardoor het lijkt alsof je mascara op hebt. Voor de vrouwen die van wat natuurlijke wimpers houden is dit een hele goede optie. Deze behandelingen kunnen natuurlijk alleen in een salon gedaan worden.

Behandelingen voor thuis

Wimper extensions en wimper lifting zijn natuurlijk geen behandelingen die je thuis bij je zelf kunt doen, want daar heb je echt een schoonheidsspecialiste voor nodig. Er is wel een andere behandeling die je steeds vaker thuis gedaan ziet worden. Gellak is een voorbeeld daarvan. Gellak is eigenlijk simpel gezegd nagellak die langer blijft zitten. Het is een wat dikkere nagellak die je onder een UV lamp moet laten uitharden. Als je een beetje met verzorging etc. bezig bent dan moet gellak thuis ook zeker wel lukken. Daarnaast is het een stuk goedkoper als je een keer gellak sets aanschaft dan dat je elke twee weken naar de salon moet voor je nagels. In zo’n set zit een UV lamp waar je de nagels onder moet laten uitharden. Een base en top coat die je voor en na het lakken moet aanbrengen. Dan zit er meestal ook nog een vijl bij waar je nagels mee kunt ontvetten en opschuren. En dan zitten er meestal ook nog een paar kleurtjes bij. Dit is dus een hele leuke trend die je zelf ook is zou kunnen uitproberen!