Huidproducten: wat moet ik kiezen?

Elke drogist staat er vol mee: producten die je huid verzorgen. Van een eenvoudige reiniger tot producten die je eeuwige verjonging van de huid aanbieden, het staat er allemaal. Dat bezorgt de gemiddelde vrouw veel keuze stress. Want welk product is nu echt goed voor je huid? De meeste vrouwen zijn zich er goed van bewust dat je met je huid zorgvuldig om moet springen. Je wil er niet alles zomaar opsmeren. Je huid is je grootste orgaan. Het beschermt ons lichaam tegen ziektekiemen en bacteriën, het houdt onze lichaamstemperatuur constant, het gaat verlies van lichaamsvocht tegen en het maakt de nodige vitamine D aan. Nog een andere functie van de huid, eentje waar je wat minder blij mee bent misschien, is het aanmaken van energie doormiddel van een vetlaag. Maar hoe je het ook bekijkt: de huid is letterlijk van levensbelang. Je wilt hem goed verzorgen en gezond houden. En daarom is het verstandig eens te kijken naar de producten van Zo Skin Health.

Zo Skin Health: gezonde huid

De naam zegt het eigenlijk al: Zo Skin Health is erop gericht de huid gezond te houden. De producten zijn allemaal gebaseerd op langdurig onderzoek naar de huid. Zo Skin Health is opgericht door de dermatoloog Dr. Zein Obagi. Hij heeft jarenlang onderzoek gedaan naar hoe je de huid het beste vitaal en gezond kunt houden en naar aanleiding daarvan heeft hij zijn productlijn opgezet. De producten van Zo Skin Health hebben een medische en een niet-medische werking. Een gezonde huid begint bij een gezonde celdeling zodat de huid zich steeds kan vernieuwen. Daarvoor zijn bijvoorbeeld de juiste vitamines nodig. De producten van Zo Skin Health brengen deze bouwstoffen van de huid naar de opperhuid en lederhuid waardoor de huid de kans krijgt zich te herstellen.

Iets voor jou?

De producten van Zo Skin Health zijn er daarnaast opgericht de huid te verjongen zodat je er beter uit gaat zien. Want een goede huidconditie heeft meteen zijn weerslag op je uiterlijk. Het is daarom dan ook een goed idee om je eens te verdiepen in de producten die Zo Skin Health biedt. Misschien zit er iets voor je tussen, iets wat je kan helpen de conditie van je huid te verbeteren. Want hoe je het ook went of keert: op je huid moet je echt zuinig zijn. Je hebt er maar een van en daarom is het belangrijk je huid goed te verzorgen.