De 4 leukste kinderoorbellen in 2019

In het kader van het nieuwe jaar dat er binnenkort weer aan zit te komen, vond ik het leuk om een lijstje te maken van de 4 allerleukste kinderoorbellen om aan je dochtertje, kleinkind of nichtje te geven in 2019. Tante Annie weet wel raad wanneer het aankomt op dit soort onderwerpen! Zonder verder oponthoud bij deze in willekeurige volgorde mijn top 4 kinderoorbellen die ik het allerleukst, -liefst en -schattigst vind.

1. Hartjes kinderoorbellen

Simpel, maar altijd bijzonder: hartjes oorbellen. Deze mogen uiteraard niet ontbreken aan de lijst van Tante Annie! Hartjes kinderoorbellen roepen bij mij nog altijd speciale herinneringen op. Terwijl eenhoorn kinderoorbellen (die ik ook in mijn top 4 heb staan) tegenwoordig helemaal in zijn, waren het in mijn kindertijd vooral de hartjes kinderoorbellen waar ieder meisje helemaal gelukkig van werd. Hartjes kinderoorbellen gemaakt van stevig sterling zilver laten ieder meisje schitteren.

2. Zeemeermin oorbellen

Een andere soort kinderoorbellen die ik enig vind zijn zilveren zeemeermin kinderoorbellen. Op bijvoorbeeld de website van KAYA (www.kayasieraden.nl) kun je deze verkrijgen in een (.925) sterling zilveren uitvoering, waarbij de prachtige zeemeermin een lichtblauwe staart heeft met glitters. Je kleine meid zal stralen bij het zien van dit prachtige geschenk, dat je direct thuis gestuurd krijgt in een speciale luxe verpakking. Omdat het zilver van ambachtelijke kwaliteit is blijven de kinderoorbellen voor altijd mooi.

3. Eenhoorn oorbellen

Zoals ik al eerder aangaf zijn kinderoorbellen met daarop schattige eenhoorns tegenwoordig razend populair. En dat verbaast mij ook helemaal niet, want wat kunnen deze kinderoorbellen toch enig zijn! Je kunt dit soort ‘Unicorn’ kinderoorbellen op allerlei sites verkrijgen, in verschillende kleuren en uitvoeringen. Eentje die ik zelf erg mooi vind zijn de zilveren kinderoorbellen ‘Unicorn’ paars. Deze schattige oorbellen bestaan uit schitterende zilveren eenhoorn hoofdjes met golvend paars haar.

4. Dolfijnen oorbellen

Tenslotte wil ik de dolfijnen kinderoorbellen in dit artikel niet onbenoemd laten. Want geloof me, ook in 2019 zullen deze lieve en schattige oorbellen een regelrechte hit blijven waar je ieder prinsesje gelukkig mee maakt. Deze trouwe, intelligente dieren zijn waanzinnig gracieus en bewonderenswaardig. Vooral de zilveren variant dolfijnen kinderoorbellen zijn erg mooi in combinatie met zeeblauwe kristalletjes die direct in het oog vallen.  

Hopelijk heb je wat gehad aan mijn top 4 lijst van de leukste kinderoorbellen om in 2019 te geven aan je dochter, nichtje, kleindochter of buurmeisje. Wat de gelegenheid ook mag zijn, van het behalen van een zwemdiploma tot het vieren van een verjaardagsfeestje, met deze kinderoorbellen is jouw geschenk altijd een geslaagde keuze!